Melitta Caffeo Barista TSP

Prijs op aanvraag

de melitta caffeo barista tsp is de topmachine van melitta. de machine wordt geleverd in een roestvrijstalen uitvoering met antifingerprint staal. deze machine biedt niet alleen een innovatieve en intuïtieve bediening, maar ook een auhentiek bereidingspr

Artikelnummer: 105813 Categorie:

Beschrijving

De Melitta Caffeo Barista TSP is de topmachine van Melitta. De machine wordt geleverd in een roestvrijstalen uitvoering met antifingerprint staal. Deze machine biedt niet alleen een innovatieve en intu&iuml,tieve bediening, maar ook een auhentiek bereidingsproces om op Italiaanse wijze heerlijke koffie te bereiden. Het superieure design met elementen van hoogwaardig chroom en roestvrijstaal benadrukt de premiumkwaliteit van deze exclusieve Melitta koffie- espressomachine.

&nbsp,


&nbsp,

Melitta_Caffeo_Barista_TS_1 MELITTA CAFFEO BARISTA TSP

De&nbsp,innovatieve Touch-and-Slide functie zorgt voor een intu&iuml,tieve bediening van het apparaat. Dankzij de One-Touch functie zet u eenvoudig Espresso, Koffie of &eacute,&eacute,n van de andere 21 specialiteiten die deze machine op originele Itialiaanse wijze kan bereiden. Het receptenmenu van de Melitta Caffeo Barista TS bevat de volgende koffievarianten: Espresso, Caf&eacute, Creme, Cappuccino, Latte Macchiato, Ristretto, Caf&eacute, Creme Doppio, Espresso Macc, Latte Macchiato met extra Shot, Lungo, Americano, Caff&eacute, Latte, Latte Macchiato Tripple Shot, Espresso Doppio, Americano Double Shot, Caf&eacute, au Lait, Ristretto Doppio, Long Black, Flat White, Red Eye, Black Eye en een Dead Eye. Met de Melitta Caffeo Barista TSP heeft u uw complete eigen thuisbarista in &eacute,&eacute,n machine.

&nbsp,

Melitta_Caffeo_Barista_2De expertise van een Barista

Met de My-Coffee-functie kan de machine voor 8 personen afzonderlijk de koffiesterkte, de zettemperatuur en de hoeveelheid koffie, melk, melkschuim en warm water instellen en opslaan. Zo heeft iedere gebruiker altijd zijn of haar perfecte koffiespecialiteit. Alle keuzes kunnen worden opgeroepen worden via geprogrammeerde namen. Ideaal voor grote gezinnen of puriteinen. Met behulp van het My-Bean select kunt u eenvoudig twee verschillende soorten koffiebonen gebruiken en selecteren. De machine leegt na bereiding de koffiemolen zodat u nooit met gemengde koffieresten zit. Ideaal om voor Espresso andere bonen te gebruiken dan voor uw Koffie.

&nbsp,

Eenvoudig bedieningsconcept

Met de Touch-and-Slide bediening kan de Barista TS eenvoudig en handig bediend worden. Met deze functie kan op ieder moment de sterkte en hoeveelheid koffie worden ingesteld. Met de One-Touch functie kunt u elke koffievariatie eenvoudig zetten met &eacute,&eacute,n druk op de knop. De all-in-one koffieuitloop zorgt ervoor dat u uw kopje niet meer hoeft te verplaatsen. Snel en eenvoudig bereidt u tot twee koffie variaties. Met het flexibele melk-plugin systeem kunt u alle onderdelen die in aanraking komen met melk eenvoudig demonteren en en schoonmaken. Het melksysteem is zelfs vaatwasbestendig.

&nbsp,

Melitta_Caffeo_BaristaGemaakt voor gezinnen

Onderhoud is belangrijk voor uw espressomachine. De Melitta Caffeo Barista TS is uitgerust met een intern reinigings- en ontkalkingspgroamma. Zo verlengt u de levensduur van uw machine en houdt u de smaak optimaal. De machine heeft vier instellingen voor koffiesterkte en een volledig instelbare hoeveelheid tussen 30-220 ml. Zelfs de zettemperatuur is instelbaar (87/90/93 graden). Met de warmhoudplaat voor uw kopjes bereidt u altijd de perfecte Espresso

&nbsp,

&nbsp,

Opties

{tabs online bestellen}

vinkjeBezorg en installatie service

vinkje

Veilig betalen via uw eigen bank

banken klein

vinkje

snelle levering

Snelle levering

{tab Garantie}

Voor onze Melitta koffievolautomaten geldt een garantietermijn van 24 maanden of 15.000 kopjes (Europese wettelijke garantie gewaarborgd door de Richtlijn 1999/44/EG). Deze garantie omvat alle aanspraken op grond van fabricagefouten. Onze volautomatische espressoapparaten worden gratis gerepareerd gedurende de garantieperiode van 24 maanden. Bij ons krijgt u standaard een leentoestel tijdens de garantie periode. &nbsp,

Indien uw machine defect raakt buiten de garantieperiode kunt u hiervan (gratis) een melding maken via service@koffiematters.nl en/of 058-2896638. Na ons onderzoek ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

De reparatie wordt uitgevoerd door onze eigen technische dienst en uitsluitend met originele onderdelen.

klik hier voor onze complete garantie voorwaarden

{tab Verzekerde verzending}

 • Verzekerde verzending
 • Snelle levering
 • Levering door MikroPakket
 • Gratis

{tab Installatieservice}

  • Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn, ook na de aanschaf van uw koffiemachine. Daarom bieden wij een bezorg en installatie service aan. Wij bezorgen uw koffiemachine, installeren de machine bij u thuis en u krijgt direct een uitgebreide uitleg. Zo komt u niet voor verassingen te staan en weet u direct alle ins en outs van uw nieuwe machine.

&nbsp,Uw voordelen:

  • Persoonelijk adviseur
  • Levering op afspraak
  • Verzekerde verzending
  • Geen derde partijen

&nbsp,Tarieven:

  • Friesland, Groningen, Drenthe &euro,19,95
  • Noord-Holland, Overijsel, Flevoland &euro,37,95
  • Overige provincies &euro,59,95

{/tabs}

Specificaties

Gewicht 10.5 kg
Afmetingen 467 × 259 × 372 cm
Kleur van het product