Zakelijk onderhoud

- Let op, bij defecten kunt u uw machine aanmelden via ons Reparatie formulier. In overleg met u voeren wij een onderzoek uit. Na ons onderzoek ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave. -

Onderhoud is belangrijk voor uw koffiemachine. Vooral als de machine professioneel of zakelijk word gebruikt. Door de grote verschillen tussen kleine kantoren, grote kantoren en horeca gelegenheden is het onmogelijk om dit op één bult te gooien. De machines zijn anders, het gebruik is anders en de eigenaren zijn anders. Overeenkomend is dat de machines meer en vaker gebruikt worden dan in een particuliere omgeving. Bestaat uw kantoor uit maximaal vier personen of maakt u zakelijk gebruik van een particuliere machine verwijzen wij u graag naar onze services voor particulier. 

Bij aanschaf van uw nieuwe professionele machine kunt u overwegen om direct een service contract bij ons af te sluiten. Ons pakket is op maat en ontzorgd u volledig. Het houd uw machine in optimale staat en hygiëne. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek. U kunt contact opnemen met 058-2896638 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om u duidelijkheid te bieden maken wij onderscheid in drie soorten services, aan de hand van onze voorbeeld koffiemachines kunt u bepalen onder welke service wij u en uw gebruik inschatten. Letop dit zijn voorbeeld machines, mocht uw machine er niet tussen staan en kunt u uw machine niet vergelijken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 058-2896638 . 

* Tarieven exclusief BTW. Informeer naar onze transport / voorrij mogelijkheden. 

Klein zakelijk / horeca
123,96
Optioneel maalschijven
Jura XS Serie
Saeco Lirika / Aulika serie
Aanvragen
Gemiddeld zakelijk / horeca
175 v.a.
Variable tarieven
Jura X serie (X7/X9
Saeco Phedra Evo
Aanvragen
Groot zakelijk / horeca
Op aanvraag / contract
Variable tarieven
Saeco professionals
Series: Aroma, Deco, Nextage
Aanvragen

Ons onderhoud word uitgevoerd door onze eigen technische dienst. U kunt gebruik maken van onze standaard haal en brengservice en leentoestellen (mits beschikbaar). Groot zakelijk en horeca onderhoud vindt plaats op locatie. Onze vermelde prijzen zijn exclusief onderdelen inclusief btw. U kunt uw reparatie en onderhoud eenvoudig en vrijblijvend aanmelden via ons reparatie systeem. Na uw aanmelding zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de details door te nemen.

Onze zakelijke services zijn uitsluitend full services. Wij voeren ten aller tijde een volledige grote onderhoudsbeurt uit. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan. 

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven van de (vrijblijvende) jaarlijkse onderhoudscontracten.