dutch beans logo

Samenwerking

In samenwerking met DutchBeans kunnen wij u voorzien van de heerlijkste koffiebonen. Voor uw vol automaat of uw half automaat. Heerlijk en eerlijk! De hoogste kwaliteit 100% arabica koffie. Vers is het toverwoord. U bestelt, wij branden. Voor iedere koffiedrinker hebben wij een heerlijke melange samengesteld. Uiteraard direct bij de koffieboer ingekocht, zodat ook zij een eerlijke prijs krijgen.

De beste koffiebonen voor uw machine

Onze koffiebonen zijn uitermate geschikt voor de vele instellingen op uw volautomatische koffiemachine. U zult genieten van de pittige aroma’s in de espresso en in de koffie dan komen de zachte smaken naar boven. Ook in uw half automaat zult u genieten van de krachtige tinten.
Genieten zoals u dat zou doen in uw favoriete koffie café nu gewoon bij u thuis.

Ook voor de zakelijke markt hebben wij een interessant aanbod!

Met onze nieuwe Zilver label gaan wij de strijd aan, hoge kwaliteit koffie. Tegen aantrekkelijke prijzen. Heeft u op kantoor al goede koffie? Informeer naar de mogelijkheden. Via ons contact formulier op de home pagina, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 058-2896638

koffiezakken