Melitta Caffeo Barista Smart T SST F840-100

rvs_afbeelding_1
rvs_afbeelding_1rvs_afbeelding_2rvs_afbeelding_3
€ 895,40 stuk
Incl. BTW

  • Bezorg- en installatieservice
  • Veilig betalen via uw eigen bank
  • Snelle levering

Specificaties

25.5x36.5x46.5
2
Roestvrijstaal/Zwart
Espresso, Cafe Creme, Cappuccino, Latte Macchiato
Roestvrijstaal/Zwart
Volautomaat
121-280 gram
Nee
Ja
1.1-1.8 L
Geen
220V
10, 20
1
Ja
2
1-2, 2-4, 4-6
Nee

De Melitta Caffeo Barista Smart T SST is de topmachine van Melitta. De machine wordt geleverd in drie uitvoeringen: Roestvrijstaal met antifingerprintstaal, zwart en zilver. Deze machine biedt niet alleen een innovatieve en intuïtieve bediening, maar ook een authentiek bereidingsproces om op Italiaanse wijze heerlijke koffie te bereiden. Het superieure design met elementen van hoogwaardig chroom en roestvrijstaal benadrukt de premiumkwaliteit van deze exclusieve Melitta koffie- espressomachine.

 


 

Melitta_Caffeo_Barista_TS_1 MELITTA CAFFEO BARISTA Smart T SST ROESTVRIJSTAAL

De innovatieve Touch-and-Slide functie zorgt voor een intuïtieve bediening van het apparaat. Dankzij de One-Touch functie zet u eenvoudig Espresso, kKffie of één van de andere 18 specialiteiten die deze machine op originele itialiaanse wijze kan bereiden. Het receptenmenu van de Melitta Caffeo Barista TS bevat de volgende koffievarianten: Espresso, Café Creme, Cappuccino, Latte Macchiato, Ristretto, Café Creme Doppio, Espresso Macc, Latte Macchiato met extra Shot, Lungo, Americano, Caffé Latte, Latte Macchiato Triple Shot, Espresso Doppio, Americano Double Shot, Café au Lait, Ristretto Doppio, Long Black en een Flat White.

 

Melitta_Caffeo_Barista_2De expertise van een Barista

Met de My-Coffee-functie kan de machine voor 4 personen afzonderlijk de koffiesterkte, de zettemperatuur en de hoeveelheid koffie, melk, melkschuim en warm water instellen en opslaan. Zo heeft iedere gebruiker altijd zijn of haar perfecte koffiespecialiteit. Alle keuzes kunnen worden opgeroepen via geprogrammeerde namen. Ideaal voor grote gezinnen of puriteinen. Met behulp van het My-Bean-Select kunt u eenvoudig twee verschillende soorten koffiebonen gebruiken en selecteren. De machine leegt na bereiding de koffiemolen zodat u nooit met gemengde koffieresten zit. Ideaal om voor Espresso andere bonen te gebruiken dan voor uw Koffie.

 

Eenvoudig bedieningsconcept

Met de Touch-and-Slide bediening kan de Barista T eenvoudig en handig bediend worden. Met deze functie kan op ieder moment de sterkte en hoeveelheid koffie worden ingesteld. Met de One-Touch functie kunt u elke koffievariatie eenvoudig zetten met één druk op de knop. De all-in-one koffieuitloop zorgt ervoor dat u uw kopje niet meer hoeft te verplaatsen. Snel en eenvoudig bereidt u tot twee koffievariaties. Met het flexibele melk-Plug-In systeem kunt u alle onderdelen die in aanraking komen met melk eenvoudig demonteren en en schoonmaken. Het melksysteem is zelfs vaatwasbestendig.

Melitta_Caffeo_BaristaGemaakt voor gezinnen

Onderhoud is belangrijk voor uw espressomachine. De Melitta Caffeo Barista T is uitgerust met een intern reinigings- en ontkalkingspgroamma. Zo verlengt u de levensduur van uw machine en houdt u de smaak optimaal. De machine heeft vier instellingen voor koffiesterkte en een volledig instelbare hoeveelheid tussen 30-220 ml. Zelfs de zettemperatuur is instelbaar (87/90/93 graden). Met de warmhoudplaat voor uw kopjes bereidt u altijd de perfect Espresso

 

 

 

Opties