Melitta Caffeo Solo Inmould E950-333

caffeo-solo-inmould-_2028099167
caffeo-solo-inmould-_2028099167caffeo-solo-inmould-554855_1938863211
€ 379,95 stuk
Incl. BTW

  • Bezorg- en installatieservice
  • Veilig betalen via uw eigen bank
  • Snelle levering

Specificaties

20x32.5x45.5
2
RVS/ABS
Koffie, Espresso, Ristretto
Antracietgrijs frontdesign met 3D effect
Volautomaat
121-280 gram
Ja
Nee
1.1-1.8 L
Geen
429
220V
10
1
Ja
1
1-2
Nee

De Melitta Caffeo Solo Inmould is één van de smalste koffiemachines. Met een breedte van slechts 20cm  past deze designtopper in elke keuken. De Caffeo Solo leveren wij uitsluitend in de deluxe uitvoering. De Caffeo Solo Deluxe is stiller en verfijnder dan de "standaard" uitvoeren. De functies, het puristisch design en de heerlijke aroma's zullen indruk maken op iedere koffieliefhebber. De Melitta Caffeo Solo is geschikt voor Espresso en Koffie bij u thuis

 


 

Melitta-caffeo-solo melitta caffeo solo

De Melitta Caffeo Solo staat voor hoogwaardige kwaliteit in een zeer mooi jasje. De machine is uitsluitend geschikt voor Cafe creme en Espresso. Met de in hoogte verstelbare uitloop kunt u verschillende formaten kopjes onder de machine zetten. De machine is uitermate eenvoudig te bedienen. U heeft de keuze uit drie instellingen voor de koffiesterkte. Elk kopje is apart in te stellen. Voor kleine en grote kopjes kunt u de waterhoeveelheid afstellen van 30 tot 220 ml.

 

Melitta-caffeo-solo-Conische stalen molen

De machine is uitgerust met een passieve kopjesverwarmer voor de lekkerste espresso. De machine zet één of twee koffiespecialiteiten. De verstelbare conische maalschijven zorgen ervoor dat elke koffieboon optimaal gemalen wordt. Zelfs de hitte van het zetwater is instelbaar tot 93 graden. Het waterreservoir van deze compacte schoonheid is 1,2 liter met een automatische waterpeiling. De machine geeft aan wanneer u de watertank mag vullen.

 

Design, materiaal en functioneel

De Melitta Caffeo Solo Inmould heeft een strak zwart 3D uiterlijk. De machine is exlusief uitgerust met een zeer strak 3D print op het front. De machine heeft een led-display met symbolen, een in de hoogte verstelbare uitloop en een druprooster van RVS. De machine heeft een verchroomde koffieuitloop, draaiknop en een aan-/uitknop. Als u de machine uitzet met de aan-/uit knop gaat deze direct in de energiebespaar modus, de "0 watt functie".

 

Melitta-caffeo-soloEenvoudig in onderhoud

De Melitta Caffeo Solo is eenvoudig in onderhoud. De machine heeft een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. Er verschijnt automatisch een melding op uw display als de machine toe is aan het reinigings- en ontkalkingsprogramma. De machine heeft een uitneembare zetgroep voor optimale reiniging. Zo kan ook direct de binnenkant van de machine gereinigd worden. De machine heeft een automatisch spoelprogramma, zo blijven de uitloop en de slangetjes schoon en kunt u optimaal genieten van verse koffie. In geval van hard water kunt u de machine uitrusten met een clarisfilter. Deze haalt het grootste gedeelte van de kalk al uit uw kraanwater.

 

 

Opties