In samenwerking met DutchBeans kunnen wij u voorzien van de heerlijkste koffiebonen. Voor uw vol- of half-automaat.
Heerlijk en eerlijk!
De hoogste kwaliteit 100% arabica koffie. Vers is het toverwoord. U bestelt, wij branden. Voor iedere koffiedrinker hebben wij een heerlijke melange samengesteld. Uiteraard direct bij de koffieboer ingekocht, zodat ook zij een eerlijke prijs krijgen.

Garantievoorwaarden KoffieMatters

Op uw aankoop bij KoffieMatters heeft u zes maanden garantie op gereviseerde machines, op nieuw apparatuur en koffiemachines twee jaar garantie. Wij geloven in onze producten en staan garant voor het juiste onderhoud en/of reparatie bij uitlevering. Heeft u toch een mankement aan uw product? Dan bent u op de juiste pagina!

Uw garantie en verwachtingen zijn bij ons erg belangrijk. Desondanks zijn wij genoodzaakt hier enige voorwaarden aan te stellen.

1. Uw Garantie vervalt wanneer de machine door uzelf is opengemaakt en/of hier aan door u gesleuteld is
2. KoffieMatters is niet verantwoordelijk voor defecten door verkeerd of extreem achterstallig onderhoud. Ingeval van verkeerd gebruik en/of onderhoud vervalt de garantie.
3. KoffieMatters is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die ontstaat bij u thuis door verkeerd gebruik van uw aangeschafte en/of gerepareerde apparaat.
4. KoffieMatters is niet verantwoordelijke voor schade aan machine bij kortsluiting (onweer).
5. Uw garantie vervalt wanneer uw machine een foutmelding geeft en u deze melding (tijdelijk) negeert. Gelieve zo snel mogelijk contact opnemen bij één of meerdere foutmeldingen
6. Bij jong gebruikte en/of occasionmodellen zijn er gebruikssporen mogelijk.
7. De klant is zelf verantwoordelijk voor onderhoud en gebruik van de machine. Bij nalatigheid zal de garantie vervallen.
8.Op uw reparatie bij KoffieMatters heeft u 3 maanden garantie.


Garantievoorwaarden Saeco Vending

De Garantie voorwaarden op uw saeco apparaat is afhankelijk van het model. De volgende lijnen hebben een fullservice garantie van twee jaar: 

1. Lirika
2. Aulika
3. Royal 

Uw fullservice garantie bestaat uit de reparatie en onderdelen in de eerste twee jaar. 

Op de volgende lijn zit uitsluitend onderdelen garantie: 

1. Nextage
2. Idea
3. Aroma
4. Deco (gaggia)

In uw onderdelen garantie termijn bestaat uitsluitend uit de onderdelen. Montage word door berekend. In het geval van een fullservice contract worden er geen kosten berekend. 


Garantievoorwaarden Melitta

De garantie op uw melitta toestel bestaat uitsluitend uit fullservice garantie, onderdelen en reparatie, tot 2 jaar of 15.000 machine handelingen. Tijdens afwezigheid van uw koffiemachine binnen de garantie termijn heeft u recht op een vervangend toestel. 


Retour sturen

Bij KoffieMatters heeft u het recht om 14 dagen na aankoop uw product retour te sturen. Wij zijn wel genoodzaakt om hier enkele voorwaarden aan te stellen. 
Uw product mag retour als:

1. De verpakking ongeopend is (uitgezonderd producten met een proefperiode) 
2. Het product in verkoopbare staat aangeleverd wordt.
3. Het product in originele staat aangeleverd wordt. 

U kunt uw product eenvoudig retour aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 058-2896638. U ontvangt van ons het retour adres. Ingeval van grote producten kunt u gebruik maken van onze pickup dienst. Na binnenkomst en controlle van het product ontvangt u van ons een creditnota en het openstaande bedrag wordt naar uw bankrekening terug gestort. 

-Uitgesloten-

Speciaal voor u georderde producten en onderdelen kunt u niet bij ons retour sturen.