Feestelijke cadeaus

Naast koffie en thee in grootverpakking, kunt u bij onze koffiepartner Fleur de Café ook terecht voor leuke cadeautjes en mooie geschenken. Deze zijn super geschikt om jezelf of een ander te verassen in de komende decembermaand. In ons assortiment feestelijke cadeaus vindt u verschillende suggesties.

Theepakket
Wij hebben verschillende cadeaupakketten samengesteld met de mooiste losse theesoorten die je van ons gewend bent. In combinatie met een fijn theeglas of een handig opbergblik is het een compleet pakketje dat daardoor extra in de smaak zal vallen. De pakketjes zijn bovendien schoorsteen- en kerstboomproof.

Koffie cadeau
Ook voor  de koffieliefhebbers is er genoeg keuze. Mooie pakketjes met koffiebonen vers uit onze eigen koffiebranderij. Of wat dacht je van barista startbox. Heel leuk voor de thuisbarista om zijn of haar skills te verbeteren.  Onze mooie cadeaus zijn voor elk moment het perfecte geschenk.

Verwen uw personeel
Daarnaast is het altijd mogelijk om pakketjes op maat  te maken. Met producten naar keuze. Leuk om je personeel mee te verwennen!

 

Het bericht Feestelijke cadeaus verscheen eerst op Koffiegek.nl.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *